Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовини
Популярно

Най-красивите дворове и балкони в 13-ия конкурс „Да на красотата“

За 13-ти път Община Разград и Федерацията на жените организират конкурса „Да на красотата“, който има за цел да стимулира жителите на Община Разград да покажат уменията си по аранжиране на домове и градини, насърчава ги да допринасят за красивия облик на града и останалите населени места в общината.

Конкурсът се провежда в следните раздели: най-добре зацветен двор, най-добре поддържан балкон, най-добре зацветен двор на фирма, най-добре зацветена лятна градина на търговски обекти от общественото хранене, най-добре зацветен двор в детска градина и училище и най-красив вход. Награди ще има не само за жителите на областния град, а и за живеещите в селата от община Разград, чиито кметове проявят желание населеното място да участва. Миналата година се включиха жители на четири населени места: Просторно, Гецово, Островче, Балкански.

Председател на комисията, която ще оценява номинираните дворове и балкони, е заместник-кметът на Община Разград Добрин Добрев. Комисията ще обходи адресите в началото на юли, а повторно – в края на септември. По традиция победителите се обявяват на благотворителен концерт, организиран от Федерацията на жените за Деня на християнското семейство 21 ноември. Наградите за победителите са различни градински приспособления.

Заявки за участие в конкурса се приемат до края на юни на телефони: 0896799103 – Любка Стоянова; 084 618 186 – Диана Димитрова; 0886325204 – Добринка Монева; 0897747594 – Милка Драгнева.

Източник: Община Разград

Подобни публикации

Back to top button