Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовини
Популярно

Коледно парти конкурс ще събира средства за лечението на Марти от Разград

Коледно парти конкурс “Мини Мис и Мистър Благотворител 2023” организира Фондация “От мечта до реалност” в Разград. Благотворителната инициатива ще е на 28 декември от 17:00 ч. в кафе-ресторант „Зайо Байо“. С нея екипът на неправителствената организация ще се включи в подкрепа на кампанията „За живота на Марти“, съобщи за БТА председателят на фондацията Айтен Кязимова.

В конкурса могат да участват деца от една до 12 години, разпределени по възрастови категории. Набраните средства от партито и всички игри и състезания, включени в програмата, ще бъдат предоставени за лечението на 18-годишния Марти, който е диагностициран с рядък вид тумор на гръбначния стълб. От придружаващите децата родители не се изисква такса за участие, но всеки може да дари скромна сума по тяхна преценка в кутия на място. „Нека заедно покажем, че доброто съществува, а ние сме част от него. Нека заедно да превърнем в реалност мечтата на една майка да види детето си здраво“, призовават от екипа на Фондацията.

Подробности за инициативата са публикувани на фейсбук страницата на разградската фондация.

БТА

Подобни публикации

Back to top button