Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниПрепоръчани

Над 1 000 000 лева заделя Общината за ремонт на улица в Разград

Община Разград обяви обществена поръчка за избор на фирма, която да извърши основен ремонт /рехабилитация/ на ул. „Ивайло“ в Разград в участъка от бул. „Априлско въстание“ до ул. „Юмрукчал“.

Поръчката обхваща изпълнение на строително-монтажни работи, свързани с основен ремонт ис необходимостта от благоустрояване на улицата, която се намира в района на жк „Орел“, осигуряване на „зелена“ среда и изграждане на места за контейнери за битови отпадъци.

„В резултат на реализацията ще се подобри безопасността на пешеходното и автомобилното движение, експлоатационните качества на транспортната артерия и функционирането ѝ по предназначение, задоволяване на обществените потребности на гражданите и намаляване експлоатационните разходи на автомобилите“, мотивират инициативата си от местната администрация.

Прогнозната стойност на бъдещата рехабилитация на ул. „Ивайло“ е 1 105 000 лева без включен ДДС, които ще бъдат осигурени от бюджета на Община Разград.

Краен срок за подаване на документи по електронен път за участие в публичния конкурс е до 23.59 часа на 19 юни.

Основният критерий за определяне на изпълнителя на поръчката е „Икономически най-изгодна оферта“ – оптимално съотношение цена/качество. Отварянето на офертите ще бъде на 20 юни /вторник/ от 13.30 часа.

Източник: Вестник “Екип 7”

Подобни публикации

Back to top button