Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовини
Популярно

Голям Коледен концерт в Разград

Коледен концерт на оркестранти, актьори и талантливи разградски деца ще зарадва ценителите на музикалното изкуство в Разград в навечерието на Рождество Христово. Съвместната изява е на 18 декември в залата на Общинския културен център, съобщиха от Театрално-музикалния център в лудогорския град.

В концерта ще участват музикантите от Разградската филхармония „Проф. Димитър Ненов“, актьори от трупата на театър „Антон Страшимиров“ и артисти от Сцена „Назъм Хикмет“. Заедно с тях на сцената ще се изявят възпитаниците от Клуба по спортни танци „Фея Денс“ Стефания Павлова и Симеон Борисов. Коледно настроение със солови изпълнения ще внесат Богомила Цекова – възпитаник на Националното училище за музикално и сценично изкуство “Проф. Панчо Владигеров” и Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев“, Дея Куманова и Надежда Дочева от Музикалната школа „Енджой мюзик“с ръководител Адриан Маджаров.

Публиката ще се наслади на коледни мелодии, класически произведения и популярна музика. В програмата са включени произведения от Хендел, Й. Щраус, Чайковски, Моцарт и др. Диригент на концерта ще е Борис Тодоров, концертмайстор Божанка Николова, а режисьор – Христо Симеонов.

Организаторите се надяват да създадат хубав празник на сцената, като прелюдия към светлите коледни и новогодишни празници.

БТА

Подобни публикации

Back to top button