Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ПолитикаТОП новини

В областния център Разград и десет населени места в областта ще има балотаж

Освен в областния център Разград, в още десет населени места в областта ще има балотаж в неделя, сочат публикуваните данни на страницата на Централната избирателна комисия при 100% обработени протоколи на Общинските избирателни комисии в седемте общини на областта.

В община Разград на първи тур са определени кметовете на 12 населени места. На балотаж ще бъдат избрани кметовете на седем села – Гецово, Осенец, Побит камък, Пороище, Радинград, Раковски и Ясеновец. Втори тур на местните избори ще има в исперихското село Драгомъж и в кубратските Каменово и Юпер.

В десет от селата в областта е имало само по един кандидат и резултатът е бил предизвестен, сочат окончателните данни.

В две от общините – Завет и Самуил, всички кметски места в населените места печелят кандидатите на ДПС. ГЕРБ има избрани по трима кметове в села в общините Разград и Исперих, и по един в населени места в общините Кубрат и Лозница. Коалиция “Продължаваме промяната – Демократична България” имат спечелени две кметски места в села в община Разград. Коалиция “Заедно за силна община” има един кмет в община Разград, а едно кметско място в община Кубрат печели местната коалиция “БНД”.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button