Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Панаирът идва – Разград

Над 100 фирми ще участват в 30-ото издание на Традиционния есенен панаир, организиран от Община Разград. Това съобщи заместник-кметът Мирослав Грънчаров.

И тази година панаирът ще е проведе в Градския парк, като откриването е на 8 септември от 19:00 ч. на сцена Ронда. Шатрите на производителите ще бъдат разположени по алеите на обновения парк, а атракционният кът под Пантеона ще предлага над 20 съоръжения. Вечер ще има музикална програма.

На 8 септември на сцената ще излязат победителката от „Гласът на България“ за 2021 г. Петя Панева и клуб „Абритус“, на 9 септември е концертът на „Сигнал“, а на 10 септември – на Криско. Вечерта на 11 септември е посветена на фолклора, на 12 септември са изпълненията на формации към Центъра за работа с деца – Разград и на Нелина.

В дните до 15 септември са планирани още гостувания на Капанския ансамбъл, на инфлуенсъра Калоян Димитров – BALLAN, на рапърите Торино и Пашата и на Фики.

Източник: БНР

Подобни публикации

Back to top button