Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Няколко населени места в област Разград все още са без ток и вода

Служителите на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ са реагирали на над 30 сигнала за паднали дървета по улици и междублокови пространства, съобщиха от областната администрация.

Все още няколко населени места са без ток и вода, поради усложнената обстановка и паднали дървета в гористи местности, където преминава мрежата на ЕРП – Север, по информация от общините в област Разград.

В община Исперих без електрозахранване са селата Райнино, Подайва, Конево, Делчево, Бърдоква, Лъвино, Старо селище, Малко Йонково и Духовец. В част от тези села няма и вода. В община Завет ток няма в част от село Прелез. В Самуилското село Желязковец част от селото е без ток и вода. В Лозница поражения по мрежата има все още в селата Синя вода, Веселина, Бели Лом, Гороцвет и Каменар. В община Разград селата Липник, Островче и Стражец към лозята също са без електрозахранване.

Работата на екипите на електроразпределителното дружество по отстраняване на авариите продължава, допълниха от областната администрация.

Пътната обстановка на региона е нормална. Няма затворени пътни участъци, съобщи за БТА дежурният в Областното пътно управление.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button