Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовини
Популярно

Мотосъборът се връща на Пчелина в началото на август

Мотосъборът на „Лудогорски братя“ се завръща! Обичаното и посещавано от любителите на усещания със силен заряд от цялата страна отново ще се проведе на поляните в местността Пчелина край Разград в началото на август. Това съобщават организаторите от разградския мотоклуб.

Събитието е включено в националния Мото календар още миналата година. 16-тото му издание ще се състои от 4 до 6 август. В момента детайлната програма все още се изготвя, но е потвърдено участието на известния от група „Хиподил“ Светльо Витков и неговия състав „Светльо & The Legends“. Посетителите могат да очакват запазената емблема на мотосъбора – денонощни забавления и игри, фойерверки, народни танци и лагерен огън. Разбира се, закъде без разливането на галони пивка бира, дрезгав рев на двигатели и мирис на бензин!

Детайлна информация за събитието организаторите ще актуализират на своята фейсбук страница „Мото клуб „Лудогорски братя“.

Мотосъборът се провежда 15 поредни години до 2017-та, когато се състоя последното му издание. След това феновете на адреналина бяха изправени пред редица предизвикателства. През 2018-та година, припомня секретарят на клуба Николай Иванов, се появяват търкания между рокерите и концесионера на заведението, разположено на поляната на „Пчелина“. На следващата година препъникамък се оказа африканската чума и неимоверните мерки за дезинфекция на местната управа. От 2020-та година насам пък се настани ковид пандемията.

Организаторите от мотоклуба все още са в кампания по набиране на спонсори. Всеки, който желае да помогне, е добре дошъл да съдейства!

Преди поляната на Пчелина отново да събере хиляди почитатели на върховите емоции, разградските рокери първо ще открият мото сезона на 8 април, който се превръща в празник за целия град заради атрактивното им шествие из улиците.

Източник: Вестник “Екип 7”

Подобни публикации

Back to top button