Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниПрепоръчани

Децата от училище „Христо Ботев“ в Исперих ще спортуват на нова площадка

Децата от Основно училище „Христо Ботев“ в Исперих ще спортуват вече на модерна мултифункционална площадка. Новото спортно игрище беше открито официално днес. Лентата прерязаха кметът на Община Исперих инж. Белгин Шукри и директорът на учебното заведение Нели Атанасова, съобщиха от общинската администрация.

Новооткритият обект разполага с условия за практикуване на баскетбол, волейбол и футбол, със специализирана настилка и трибуни за зрители.

„Площадката е с голямо значение за развитието на масовия спорт и физическата култура на децата и младежите в Исперих, защото спортът формира важни качества у подрастващите. Своеобразният мини спортен комплекс дава нови възможности на състезатели от всички възрасти да подобряват своите постижения“, каза кметът Белгин Шукри. Той подчерта, че очаква новият комплекс да се превърне в терен за бъдещи спортни изяви на възпитаниците на училището.

Проектът за модернизиране на площадката е финансиран от Министерство на младежта и спорта с безвъзмездна финансова помощ.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button