Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитика
Популярно

Акция на полицията срещу купуването на гласове и в Разградско

Специализирана операция се провежда на територията на област Разград.

“Целта на акцията е противодействие на битовата престъпност и престъпленията, свързани с политическите права на гражданите”, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Илияна Георгиева.

Проверяват се търговски обекти, заложни къщи, автоморги и други места, за които има данни, че евентуално може да се извършва престъпна дейност или такава, свързана с административни нарушения.

Паралелно с това са изградени контролно-пропускателни пунктове. На тези места се извършват проверки на преминаващи превозни средства с оглед противодействие на нелегалната миграция и нарушения на Закона за движение по пътищата.

“В засилените контролни действия са включени екипи на охранителна, пътна, икономическа и криминална полиция и на жандармерията. Поредната акцията е насочена към противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и осигуряване на полицейско присъствие в уязвими райони и квартали на територията, обслужвана от Областната дирекция на МВР в Разград”, обясни Георгиева.

Припомняме, че специализирана операция на територията на областта беше организирана и преди две седмици. При нея бяха задържани двама.

Източник: Новини от Разград – DarikNews.bg

Подобни публикации

Back to top button