Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Спорт
Популярно

През октомври Разград ще е домакин на Републиканско състезание по приложно колоездене за деца велосипедисти

Заместник-кметът и изпълняващ функциите на Кмет на Община Разград Добрин Добрев се срещна с представители Съюза на българските автомобилисти във връзка с провеждането на Републиканско състезание по приложно колоездене за деца велосипедисти в Разград през октомври.

Надпреварата е насрочена за 13-14 октомври – обясниха председателят на Националното движение по приложно колоездене „Младежи за безопасност на движението“ към СБА Светослав Кръстев и управителят на клон Разград на СБА Живко Каспаров. Те обсъдиха с г-н Добрев и с началник отдел „Опазване на обществения ред“ Йордан Маринов и със специалиста „Спорт“ в Община Разград Златина Георгиева организационни въпроси по провеждането на състезанието.

В състезанието ще участват 30 деца от цяла България на възраст 10-15 години. Те ще покажат своите умения по приложно колоездене на площад „Независимост“ в района на Общинския културен център(Новият театър). Майсторското управление на велосипеди ще започне в 14,30 ч. на 13 октомври, състезанието има и теоретична тестова част по правилата та уличното движение. За същия ден в 18,00 ч. е насрочено награждаването на призьорите от републикански шампионати за 2023 г.

Организатори на състезанието са: Община Разград, СБА-Разград, Пътна полиция, БЧК-Разград, НДПК „Младежта за безопасност на движението“, АК“Север“-София. Съдии ще са инж. Христо Атанасов от София и Милчо Крумов от Монтана.

Източник: Новината.бг

Подобни публикации

Back to top button