Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани

Поздравителен адрес от директора на МБАЛ „Св. Иван Рилски“ по случай Световния ден на здравето

Поздравителен адрес от директора на МБАЛ „Св. Иван Рилски“ д-р Станимир Георгиев по случай 7 април – Световен ден на здравето и професионален празник на здравните специалисти.

Уважаеми колеги, специалисти по здравни грижи и служители,

За мен е удоволствие да Ви поздравя по случай 7 април – Световен ден на здравето и професионален празник на здравните специалисти. Честит празник на всички хора, свързали живота си с най-хуманната професия – лекари, медицински сестри, зъболекари, фармацевти и всички работещи в областта на здравеопазването.

Изказвам своите искрени благодарности за неуморния труд, който полагате ежедневно, за енергията, която влагате за запазване на авторитета и просперитета на МБАЛ „Свети Иван Рилски” – Разград, както и удовлетворението си от постигането на добри резултати в различните области на дейност на лечебното заведение.

Пожелавам Ви здраве, благополучие и много успехи както в професионален, така и в личен план. Не спирайте да вдъхвате надежда, да бъдете сила и опора и да изпитвате удовлетворение от работата си – една от най-благородните и достойни професии, позната на човека.

С уважение, Д-р Станимир Георгиев
Изпълнителен директор на МБАЛ „Свети Иван Рилски” – Разград

Източник: Новини Разград, Исперих, Кубрат и областта

Подобни публикации

Back to top button