Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани

Коледния дух огря в Дома за стари хора

Празнични емоции, изненади и музикално-танцова програма изпълниха с коледен дух Дома за стари хора в Разград. За да зарадват възрастните хора, в дома гостуваха деца от детска градина „Лудогорче“.

В навечерието на светлите християнски празници децата поздравиха потребителите на дома и екипа, който се грижи за тях, с коледни песни и танци. Възпитаниците на детската градина стоплиха сърцата на възрастните хора и с изработени от самите тях картички с коледни пожелания. В празничната програма участваха и артистите от Капанския ансамъл, които поздравиха с песни и танци своите приятели от Дома за стари хора.

Пожелания към потребителите на Дома за много здраве, любов и благоденствие отправи директорът на социалната институция Айше Еюбова. „Нека дните ни да са спокойни, сърцата ни да са щедри, любимите ни хора да се радват на обичта ни, а сполуката да бъде наш постоянен спътник“, каза в приветствието си Еюбова. Тя пожела на всички светли коледни празници и щастливо посрещане на Нова година.

С празничен поздрав към 70-те потребители на социалната услуга се обърна и председателят на Общинския съвет Галина Георгиева. От името на кмета Добрин Добрев тя им пожела светли празници. „Във ваше лице всички ние виждаме своите родители, които са съградили не само това, което ползваме от материална страна, но и от това, което сме, като морални ценности. Община Разград полага усилия социалните услуги, които предлага, да са на ниво. Това че за тях има чакащи, говори за високо качество и за професионализъм“, каза в приветствието си и към социалните работници Георгиева.

На коледното тържество пристигна и Дядо Коледа, който подари пакети с лакомства на всяко дете.

БТА

Подобни публикации

Back to top button