Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Инициативен комитет издига Добрин Добрев за независим кмет на Община Разград

Слоганът за предизборната му кампания е „Разград - нашият общ дом"

„Избрах този слоган, защото ние можем да бъдем различни, като интереси, пристрастия и убеждения, да принадлежим към различни етноси и религии, но общото, което ни обединява, е Разград и разградският край. Той наистина е общ дом за всички нас –  за тези, които сме родени тук, и за тези, които са го избрали за своя съдба. Това е моето дълбоко убеждение”, посочи Добрев. Той отбеляза, че предстоящата кампания ще бъде трудна.

Кандидатът за кмет маркира и някои от направленията, по които се ангажира да работи през следващия мандат. Водещи за него ще бъдат развитието на разградската култура и духовност, като гаранция за запазване на паметта за идните поколения, както и подкрепа на талантливите деца и младите хора.

В управленската му програма ще бъдат включени още оптимални условия за бизнеса, като гаранция за работни места и стабилни доходи, създаване на комфортна среда за живеене и отдих в града и селата, със специален акцент върху крайните квартали и особено селата.

Източник: БТВ

Подобни публикации

Back to top button