Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниПрепоръчани

Хората с увреждания от Кубрат отчетоха успешни дейности

В началото на май се проведе годишното отчетно събрание на общинската организация на Съюза на инвалидите в Кубрат. Водещ на събранието бе Радослав Няголов, председател на структурата, както и на Регионалната организация в Разград.

Отчетът за дейността показа, че 2022-ра е била една успешна година. За пореден път са били подсигурени дърва за огрев – по 3 куб.м на преференциални цени, на 976 лица с увреждания от общината. По случай 3 декември – Международния ден на хората с увреждания, са предоставени хранителни продукти на 820 членове. Проведени са и колективни балнеолечения във Велинград и Банкя с 48 членове. Организирани са били колективни почивки на 76 души в курорта „Златни пясъци“. В републиканския фестивал за хора с увреждания в Перник са спечелени три златни медала. Проведени са били и още много други и разнообразни мероприятия, които правят отминалата година успешна, стана ясно от отчета.

В организацията членуват 1178 лица с увреждания. Светломир КИРОВ

Източник: Вестник “Екип 7”

Подобни публикации

Back to top button