Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаПрепоръчани

Дарителска кампания в подкрепа на болно дете се организира в община Кубрат

Дарителска кампания в подкрепа на болно дете се организира в община Кубрат. В благородната кауза в помощ на шестгодишния Антон се включват институции, ученици и жители на общината, съобщиха от общинската администрация.

Съдействие оказва и ръководството на общината. Малкият Тони и майка му получиха подкрепа и от всички кметове на 17-те населени места в община Кубрат. Те събраха лични финансови средства, като парите бяха предадени на майката на детето Искра Георгиева, заяви кметът Алкин Неби.

Преди дни в подкрепа на момченцето беше организиран и благотворителен базар в Кубрат. В инициативата участваха ученици, учители и родители от Основно училище „Христо Смирненски“. Събраните от благотворителната акция средства са преведени в разкритата банкова сметка. Паричната помощ от екипа на Дневния център за пълнолетни с увреждания в Кубрат също вече е по сметката на момченцето. Подкрепа на Антон и неговата майка оказват и много граждани. Всеки, който желае да помогне, може да го направи чрез дарителската банкова сметка.

Антон Петров е с двустранна бъбречна дисплазия и с хронична бъбречна недостатъчност. Средствата ще са необходими за лечение на детето, което след консултации ще протече в Нидерландия, обясниха от общинската администрация в Кубрат.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button